دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

دانش آموزان پس از برگزاری کنکور ، انتخاب دانشگاه خیلی برایشان مهم و با اهمیت می باشد. ما در حرف آخر اطلاعات مورد نیاز از دانشگاه های ایران را به شما داوطبان عزیز معرفی خواهیم کرد تا خیلی راحت دانشگاه مورد علاقه خود را انتخاب کنید.

معرفی دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی

هستۀ اولیۀ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی دانشکدۀ مخابرات است که در سال ۱۳۰۷ شمسی در محل فعلی دانشکدۀ مهندسي برق دانشگاه تأسيس و در سال ۱۳۱۸ اساسنامۀ آن به تصويب مجلس شوراي ملي وقت رسيده است.

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با ساختار فعلی، در سال ۱۳۵۹ و به‌دنبال تصویب ستاد انقلاب فرهنگی طي ادغام ۹ مرکز آموزش عالي با عنوان مجتمع فني و مهندسي، بنياد نهاده شد و سپس در سال ۱۳۶۲ نام آن به «دانشگاه فني و مهندسي» تغيير يافت. تغيير نهايي نام دانشگاه به عنوان فعلي، به سال ۱۳۶۷ برمي‌گردد که در آن سال، دانشگاه به نام دانشمند پرآوازۀ اسلامي و ايراني، حکيم خواجه نصيرالدين طوسي، مزين شد.

 

هم‌اکنون دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با ۱۱ دانشکده، به فعالیت‌های پربار آموزشی خود ادامه مي‌دهد: مهندسي برق، مهندسي مکانيک، مهندسي عمران، مهندسي هوافضا، مهندسي صنايع، مهندسي نقشه‌برداري، مهندسي کامپيوتر، مهندسي و علم مواد، رياضي، فيزيک، شيمي.

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی درحال‌حاضر ۲ قطب علمی، ۱۹۴ آزمایشگاه پژوهشی و آموزشي، ۱۳ مرکز پژوهشي، ۳ گروه پژوهشي، ۶ پژوهشکده، ۱۱ شرکت دانش بنيان و ۲۸ شرکت مرکز رشد دارد که در زمينه‌هاي تخصصي دانشگاه فعاليت مي‌کنند.

این دانشگاه توانسته ‌است با عقد قراردادهای بسیار با صنایع گوناگون کشور، ضمن حل مشکلات تخصصی آن‌ها، در بسیاری از دستاوردهاي پژوهشي ايران سهيم باشد. مجموعه فعاليت‌هاي پژوهشي آن، حکايت از پويايي دانشگاه در عرصه‌هاي مختلف علمي و صنعتي دارد که در پاره‌اي از زمينه‌ها تنها نيروهاي متخصص کشور در اين دانشگاه فعاليت مي‌کنند يا دانش‌آموختۀ اين دانشگاه‌اند.

براساس پایگاه‌های معتبر برای رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در جهان، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسي پيشرفت و رشد محسوسي داشته است: برطبق آمارِ پايگاه رتبه‌بندي ISI، این دانشگاه در شمار ۱درصد تولیدکنندگان علم در دنیا معرفی شده است. همچنین جدیدترین رتبه‌بندي بين‌المللي مؤسسۀ تايمز در سال ۲۰۱۷، دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي را جزء ۶ دانشگاه برتر ايران مي‌داند.

جایگاه دانشگاه در ایران و جهان

براساس پایگاه‌های معتبر برای رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در جهان، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی پیشرفت و رشد محسوسی داشته‌است: برطبق آمارِ پایگاه رتبه‌بندی ISI، این دانشگاه در شمار ۱درصد تولیدکنندگان علم در دنیا معرفی شده‌است. در رتبه‌بندی QS سال ۲۰۲۰ دانشگاه خواجه نصیر در رشته مهندسی برق و الکترونیک در رتبه ۴۰۱۴۵۰ و در رشته مهندسی مکانیک در جایگاه ۴۵۱۵۰۰ قرار گرفت.
 

باتوجه‌به سیاست‌های راهبردی دانشگاه در یک دهۀ گذشته، دوره‌های تحصیلات تکمیلي دانشگاه در سال‌هاي اخير تقويت شده است و بيش از ۴۰درصد کل دانشجويان دانشگاه در مقاطع کارشناسي‌ارشد و دکتري تحصيل مي‌کنند. درضمن دوره‌هاي آموزش الکترونيكي دانشگاه همگي در مقطع كارشناسي‌ارشد فعال‌اند. همچنين دانشگاه با اجراي چندين دورۀ بين‌المللي مشترك در مقاطع كارشناسي‌ارشد و دكتري با برخي از دانشگاه‌ها در كشورهاي انگلستان، فرانسه، هلند، آلمان و روسيه همكاري نزديك داشته است. نيز، در يك دورۀ كارشناسي هوافضا چند سال است فعاليتي مشترك با دانشگاه ماتي روسيه در پيش گرفته است.
نشانی

تهران ، میرداماد غربی، پلاک 470

 

سایت دانشگاهwww.kntu.ac.ir 

ارسال دیدگاه جدید

تصویر کد امنیتی ثبت نظر